Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kravat seçmek

Rüyada kravat seçmek

Rüyada kravat seçmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, maddi gücünün azalacağına, onlara sanat öğreteceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kravat seçmek gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kravat seçmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada birine kravat bağlamak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada birine kravat vermek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, ondan faydalanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada pembe kravat görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada siyah kravat görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, markasını duyuracağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine tabir olunur.

Rüyada kravat bağladığını görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine inanılır.

Rüyada renkli kravat görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kravatlı erkek görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments