Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta eline almak

Rüyada yumurta eline almak

Rüyada yumurta eline almak saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Rüyada yumurta eline almak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada elinde yumurta tutmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, zaferler kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eline yumurta almak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, huzura erileceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada elinde yumurta tuttuğunu görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde yumurta görmek sorunlarının sürekli artacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada elinde yumurta taşımak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işarettir.

Rüyada yumurta eline almak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının elinde yumurta görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments