Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten yere atlamak

Rüyada yüksekten yere atlamak

Rüyada yüksekten yere atlamak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten yere atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları savunmak veya ispatlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yere atlamak zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak huzura ve rahata kavuşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada yüksekten yere atlamak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yere atlamak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, en büyük acılarının dineceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, dertlerinin günden güne artacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binalardan atlamak dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments