Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerlerden atlamak

Rüyada yüksek yerlerden atlamak

Rüyada yüksek yerlerden atlamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya sosyal yaşantınızla bağlantılı aktiviteler esnasında ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir yere atlamak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına delalettir.

Rüyada yüksekten yere atlamak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yere atlamak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek tepeden atlamak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, eşe dosta yardım edileceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulur.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak daha zengin hale geleceğine, dertlerin aşılacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden atladığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments