Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yere atlamak

Rüyada yüksek yere atlamak

Rüyada yüksek yere atlamak yatırımların heba olacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, amaçlardan sapmaya, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulur.

Rüyada yüksek yere atlamak gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Rüyada yüksek yere atlamak hatalarını fark edeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten yere atlamak sıkıntılarının geçeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yere atlamak işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, hayattan daha zevk alacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, merdiven atlayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çok yüksekten denize atlamak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten atlamak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments