Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere atlamak

Rüyada yüksek bir yere atlamak

Rüyada yüksek bir yere atlamak işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, zor bir döneme gireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yere atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Rüyada yüksekten yere atlamak büyüleyeceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yere atlamak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere atlamak acıların ve gözyaşının dineceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerlerden atlamak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada çok yüksek bir yerden atlamak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten boşluğa atlamak sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan atlamak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments