Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkıyorsunuz.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kendisini yıpratacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden düşmekten kurtulmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, düzeninin yıkılmayacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşmekten son anda kurtulmak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bir yerden düşmekten kurtulmak kazancının günden güne düşeceğine, kazancının yerine gelmesine, hem itibar edineceğine işarettir.

Rüyada denize düşmekten kurtulmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak kötü günlerin biteceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments