Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek uçurumdan düşmek

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, nefsine yenileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, mutluluk ve saadete, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek bunu da herkese ilan edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine işarettir.

Rüyada kamyonla uçurumdan düşmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan göle düşmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments