Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, çözüm yolları bulamayacağına, arif kimselerden sayılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına yorulur.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Değişikliklere eğiliminiz daha fazlalaşacak.

Rüyada yüksekten ayaklarının üstüne düşmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada yüksekten ayakları üstüne düşmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Rüyada ayak üstüne düşmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayakları üstüne düşmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, kazancının iki kat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki ayağının üstüne düşmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, manevi mutluluğu tadacağına rivayet eder.

Rüyada iki ayak üstüne düşmek sık sık alışverişe gidebileceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Rüyada ayakların üstüne düşmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine yorulur.

Rüyada ayaklarının üstüne düşmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments