Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten şehre bakmak

Rüyada yüksekten şehre bakmak

Rüyada yüksekten şehre bakmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten şehre bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada yüksekten şehre bakmak etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada şehre yüksekten bakmak sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden şehre bakmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Rüyada şehre tepeden bakmak çok yıpranacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments