Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehre yukarıdan bakmak

Rüyada şehre yukarıdan bakmak

Rüyada şehre yukarıdan bakmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, gereken sabrı göstereceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapmanız durumunda, diğerleri size destek vereceklerdir.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına rivayet eder.

Rüyada şehri yukarıdan görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına işaret eder.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak musibetlerle karşılaşmayacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, elindeki malların gideceğine yorulur.

Rüyada yüksekten şehre bakmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şehre tepeden bakmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Rüyada şehre yüksekten bakmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden şehre bakmak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yukarı bakmak rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments