Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten aşağı bakmak

Rüyada yüksekten aşağı bakmak

Rüyada yüksekten aşağı bakmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başarının adım adım yaklaşacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işe zorla gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten aşağı bakmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak üzüntünden sağlığından olacağına, yersiz yere suçlanacağına, mal ve mülk sahibi olmaya yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak kişinin içinin daralacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments