Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehre yüksekten bakmak

Rüyada şehre yüksekten bakmak

Rüyada şehre yüksekten bakmak aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, haneye dertlerin gireceğine , neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet eder.

Rüyada şehre yüksekten bakmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada şehre yüksekten bakmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, küslükleri gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten şehre bakmak bol nimete kavuşacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada tepeden şehre bakmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehre tepeden bakmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada şehre yukarıdan bakmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehre tepeden bakmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments