Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten paraşütle atlamak

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, üzüntü yaşamaya, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine inanılır.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan durumlara hazır olun.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada paraşütle atlamak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, aradaki buzların eritileceğine inanılır.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada paraşütle denize atlamak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada paraşütle uçmak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, üzüntülerin sona ereceğine, kudret ve destek olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments