Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçaktan paraşütle atlamak

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak masumluğunu ispat edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada paraşütle denize atlamak sevinçten gözyaşı dökeceğine, güzel haberler alınacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlamak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada paraşüt görmek bir anda yükseleceğine, işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle inmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayan görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments