Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşütle atlamak

Rüyada paraşütle atlamak

Rüyada paraşütle atlamak ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yüksek moralli olacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına delalettir.

Rüyada paraşütle atlamak gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak kısmetlerin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine işaret etmektedir.

Rüyada paraşütle denize atlamak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada paraşütle atlamak önünü açacağına, büyük sorunların yaşanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan paraşüt görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada paraşüt görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, yeni bir ortama gireceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına alamet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments