Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşütle atlayanları görmek

Rüyada paraşütle atlayanları görmek

Rüyada paraşütle atlayanları görmek geçim derdinin sona ereceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yönetici makamına oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle atlayanları gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada paraşütle atlayan görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada paraşüt görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaşamın kolaylaşacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işaret eder.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada paraşütle düşmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, özgüveninin artacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paraşütle denize atlamak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments