Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşütle uçmak

Rüyada paraşütle uçmak

Rüyada paraşütle uçmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, gönlünün rahata ereceğine yorulur.

Rüyada paraşütle uçmak gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Rüyada paraşütle uçmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına yorulur.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına rivayet eder.

Rüyada paraşütle düşmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işarettir.

Rüyada uçan paraşüt görmek kendi işinin başına geçeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kırgınların barışacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada paraşütle yükselmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, istihdam edeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paraşüt görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments