Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, onlar için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçan paraşüt görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada paraşütle denize atlamak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, hastalıklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayan birini görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kısmetinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, gülen yüzünün de solacağına delalet etmektedir.

Rüyada paraşütle düşmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments