Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamaç paraşütüne binmek

Rüyada yamaç paraşütüne binmek

Rüyada yamaç paraşütüne binmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, başarıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Rüyada yamaç paraşütüne binmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada paraşütle inmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada paraşüt görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin paraşütle uçtuğunu görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada paraşütle atlamak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada uçan paraşüt görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada paraşütle atlayan görmek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments