Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paraşütle denize atlamak

Rüyada paraşütle denize atlamak

Rüyada paraşütle denize atlamak hasta olanlar için şifa bulmaya, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada paraşütle denize atlamak gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Rüyada paraşütle denize atlamak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten paraşütle atlamak özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçaktan paraşütle atlamak dertlerin yükünden kurtulacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada paraşütle atlamak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine inanılır.

Rüyada paraşütle atlayanları görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, bunun için her gün şükredeceğine inanılır.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak bereketin ve verimin çoğalacağına, güçten düşeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada paraşütle düşmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments