Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten korkarak inmek

Rüyada yüksekten korkarak inmek

Rüyada yüksekten korkarak inmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, elinin bolluk göreceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, içinin huzurla dolacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten korkarak inmek gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Rüyada yüksekten korkarak inmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden korkarak inmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek ancak yılmayacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek tepeden inmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, işlerin günden güne bozulacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksekten inmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments