Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden korkarak inmek

Rüyada merdivenden korkarak inmek

Rüyada merdivenden korkarak inmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden korkarak inmek gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Rüyada merdivenden korkarak inmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten korkarak inmek kötü bir duruma düşürüleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Rüyada merdivenden inmekten korkmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hayata küseceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kırık merdivenden inmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sevilip sayılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek merdivenden inmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments