Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yükseklikten korktuğunu gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, daima secde ve şükür edeceğine delalettir.

Rüyada yüksekten korkarak inmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına işarettir.

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada korkma görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, talihin yüze güleceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada korktuğun hayvanı görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkarak şehadet getirmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işarettir.

Rüyada başkasının korktuğunu görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun korktuğunu görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments