Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten korktuğunu görmek

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kendi bildiğini okuyacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten korktuğunu gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksekten korkarak inmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yükseklikten korktuğunu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten korktuğunu görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkarak kalkmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine alamet eder.

Rüyada kor ateş tutmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Rüyada karanlıktan korktuğunu görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada kor halinde kömür görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremden korkmamak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments