Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, borçlarının kalmayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, darlığa düşmeyeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Somut veya soyut anlamda seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek oldukça büyük başarılara, büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağı inmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada yüksekten aşağı inmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments