Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuştan kayarak inmek

Rüyada yokuştan kayarak inmek

Rüyada yokuştan kayarak inmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yokuştan kayarak inmek gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir.

Rüyada yokuştan kayarak inmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden kayarak inmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayarak inmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet eder.

Rüyada dağdan kayarak inmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayarak inmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, insanlarla tartışacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan kayarak inmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden kayarak inmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments