Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak onlar için çabalayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada denize düşen bebeği kurtarmak canın derdine düşeceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments