Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, şansın önünün kesileceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzlarına ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak hayırlı bir hayat süreceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, mekân değiştireceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak aradaki buzları eriteceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan kurtarmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan insan kurtarmak yeni bir ortama gireceğine, geçim derdi yaşayacağına, aile içinde husumet gelişeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments