Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, istediği projeleri yapamayacağına yorulur.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çalışmalarının artacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments