Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli imzalar atılabilir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak giden birinin geri döneceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine, strese gireceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments