Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak öz güveninin yerine geleceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık, intikam veya öfke türünde duygular ön plana çıkabilir.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak keyfinin yerine geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak belki yeni bir eve sahip olunacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada balkondan bebek düştüğünü görmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek yol kat edeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşeceğini görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşinin balkondan düştüğünü görmek bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına alamet eder.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments