Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda tamamen ters istikamette gitmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını yüksekten düştüğünü görmek zararların telafi edileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüksekten düşmesini görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments