Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, başarılarını arttıracağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin yüksekten düştüğünü görmek dünya malına kavuşulacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşüp ölmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kendini yüksekten düşerken görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, kişinin güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada yüksekten birinin düştüğünü görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yüksekten düştüğünü görmek alanında marka bir isim olacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Beyza

Merhabalar hayır olur insallah diyerek basliyorum . Dun gece ruyamda kucuk erkek kardesimin karşı binamızdaki çıkaramadığım birine karşı inatlaşarak kendini aşagı attıgını gordüm. Ona yapmaması icin hunharca bagirdiktan sonra onun atlamasıyla ben de atladım . Ve ikimize de bir sey olmadı . Ruyam cok uzundu ama uyanıjca sadece bu kısmı aklımda kalmış .yorumlarsanız sevinirim .