Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüksekten düşmesini görmek

Rüyada birinin yüksekten düşmesini görmek

Rüyada birinin yüksekten düşmesini görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüksekten düşmesini gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada babanın yüksekten düştüğünü görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek umutların biteceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun yüksekten düştüğünü görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinin yüksekten düşmesini görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşüp ölmemek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten düşeni görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments