Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, çok büyük zararlar edileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, yeni bir araba satın alınacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, insanlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, büyük bir sorun oluşacağına, varolan borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments