Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmeyi görmek

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek

Rüyada yüksekten düşmeyi görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, eline para geçeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada yüksekten düşmeyi gördüyseniz:

  • Akılda tutmakta fayda var.

Rüyada yüksekten düşer gibi olmak mutluluk dolu günler yaşanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşerek ölmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, maddi zararlara uğrayacağına, üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşme korkusu yaşamak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten düşmeden inmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments