Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yüksekten düşerken görmek

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek

Rüyada birini yüksekten düşerken görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada birini yüksekten düşerken gördüyseniz:

  • Duygularınızı sözlerinizle değil davranışlarınızla belli etmeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendini yüksekten düşerken görmek zor zamanlar geçirileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşeni görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek duyguların karşılık bulacağına, güç kaybedeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kapanan kapıların açılacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments