Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada başkasını yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada başkasını yüksekten düştüğünü görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada başkasını yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada yüksekten düşüp kalkmak çok hayırlı insan olunacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek sorunların teker teker aşılacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, aşık olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, güzel haberler alınacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüksekten düşüp öldüğünü görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ahmet fatih

Rüyamda babam 1 katta sandalyede oturuyorken asağıya düşüyor sandalyenin ayagı boşa gelip ama birşey olmuyor kalkıyor yürüyor