Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada denize atlamaktan korkmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Rüyada atlamaktan korkmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden korkmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak işlerindeki bereketin kaçacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak duaların kabul olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada yükseklik korkmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, beklenen mirasın alınacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments