Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşmekten korkmak

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Etkisi azalmaya başlamış ya da verimsiz düzenleme, plan veya iş birliklerinizi bir kenara bırakmanızda fayda var.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak malının üstüne mal ekleyeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize düşmekten korkmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada suya düşmekten korkmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmekten korkmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşmek korkmak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments