Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden korkmak

Rüyada yüksek yerden korkmak

Rüyada yüksek yerden korkmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, belalara denk gelmeyeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulur.

Rüyada yüksek yerden korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, verimli işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerde korkmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak sıkıntılarının hafifleyeceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten korkmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments