Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseklik korkmak

Rüyada yükseklik korkmak

Rüyada yükseklik korkmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, uzun soluklu bir işe girileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yükseklik korkmak gördüyseniz:

  • Kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yüksekte olmak ve korkmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde korkmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden korkmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kendi işini açacağına işaret eder.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments