Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlamaktan korkmak

Rüyada atlamaktan korkmak

Rüyada atlamaktan korkmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, bedeninin şifa bulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlamaktan korkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fikir ya da duygularınızı açıkça dile getirmeniz, karşı tarafın sizi anlaması için dua etmenizden daha faydalı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada denize atlamaktan korkmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, makbul olan mallar edineceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada atlamaktan korkmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada koyundan korkmak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına alamet eder.

Rüyada azrailden korkmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulmaktan korkmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işaret eder.

Rüyada bir hayvandan korkmak belalardan korunacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, malların çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments