Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize atlamaktan korkmak

Rüyada denize atlamaktan korkmak

Rüyada denize atlamaktan korkmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada denize atlamaktan korkmak gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Rüyada denize atlamaktan korkmak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak takdir toplayacak işler yapacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada atlamaktan korkmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kendi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasından korkmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzerken korkmak hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada denize girmeye korkmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sermayesinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada denizden korkmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments