Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten bakıp korkmak

Rüyada yüksekten bakıp korkmak

Rüyada yüksekten bakıp korkmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine delalettir.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak gerçek mutluluğu tadacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye bakıp ağlamak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada birine bakıp gülmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, üzerinde kafa yoracağına delalet etmektedir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el falına bakıldığını görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments