Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, ona şifa olmayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşabilir veya özlediğiniz bir kişiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada yüksek yerden aşağı bakmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, gelirinin garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yarar sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksekten aşağı bakmak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak edilen duaların karşılığını bulacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments