Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekte olup korkmak

Rüyada yüksekte olup korkmak

Rüyada yüksekte olup korkmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, harcama gücünün artacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, kurtuluşu yakalayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekte olup korkmak gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek merdivenden korkmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde korkmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, statü atlayacağına, duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hayırlı haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte korkmak rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksekte olup korkmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseklik korkmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntılarından arınacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments