Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden korkmak

Rüyada yüksek bir yerden korkmak

Rüyada yüksek bir yerden korkmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak borçlarının ödeneceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden korkmak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerde korkmak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksekte olup korkmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada yüksekten korkmak yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, hayırlı haberler duyacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments