Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde korkmak

Rüyada yüksek yerde korkmak

Rüyada yüksek yerde korkmak birçok dertle muhatap olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerde korkmak gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak insanları kıracağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde korkmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde korkmak mutlu olunacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden atlamaktan korkmak rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden korkmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden korkmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, tazeleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten atlamaktan korkmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments